Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Βετεράνοι πράκτορες αποκαλύπτουν : τα χημικά τα έριξαν αντάρτες και ήταν ιστορία κατασκευασμένη ώστε να χτυπήσουν οι ΗΠΑ..

Επιστολή-σοκ 12 βετεράνων πρακτόρων των αμερικανικών υπηρεσιών αποκαλύπτει ότι ο Μπασαρ Άσαντ ΔΕΝ ήταν υπεύθυνος για την ρίψη χημικών στις 21 Αυγούστου του 2013, και ότι το γνωρίζουν και οι Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες "the most reliable intelligence shows that Bashar al-Assad was NOT responsible for the chemical incident that killed and injured Syrian civilians on August 21, and that British intelligence officials also know this"!

Οι βετεράνοι προσπαθούν όπως λένε να ενημερώσουν τον Πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος κατά τη γνώμη τους έχει οδηγηθεί σε λάθος δρόμο από τους συμβούλους του, οι οποίοι του αποκρύπτουν τα πραγματικά στοιχεία. Μάλιστα τον ίδιο δρόμο είχαν ακολουθήσει και στην περίπτωση του Τζωρτζ Μπους όταν αποφάσιζε την επίθεση στο Ιράκ στηριζόμενος σε ψευδή στοιχεία.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι βετεράνοι τότε είχαν συμβουλέψει τον Μπους να επεκτείνει τον κύκλο συμβούλων του, ακριβώς "όπως το συμβουλεύουμε και σε εσάς την σήμερον".

Οι πηγές των βετεράνων στην CIA τους αποκάλυψαν ότι όντως έγινε κάποιο χημικό "γεγονός" στις 21 Αυγούστου αλλά δεν ΉΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο Άσαντ για αυτό, και ότι ο διευθυντής της CIA John Brennan διεξάγει μια εκστρατεία ΑΠΑΤΗΣ, για να πείσει την κοινή γνώμη, το Κογκρέσσο, και τον Μ.Ομπάμα για το αντίθετο.

Μάλιστα αναφερόμενοι προσωπικά στον John Brennan δηλώνουν μεγάλη απογοήτευση γιατί κάποιοι από αυτούς είχαν δουλέψει μαζί του, και λένε ότι από προσωπική πείρα, θεωρούν "την αξιοπιστία του "ΜΗΔΕΝΙΚΗ",  και το επεκτείνουν στον επικεφαλή της Εθνικής Ασφάλειας τον James Clapper, ο οποίος είχε πει ψέμματα στο Κογκρέσσο αρνούμενος τις παρακολουθήσεις της NSA στους Αμερικανούς πολίτες.

Έτσι λοιπόν απορούν πώς ο Τζον Κέρι θα παρουσιάσει στο Κογκρέσσο πριν την ψηφοφορία, την έκθεση του James Clapper!

"Αυτό μας θυμίζει" λένε οι βετεράνοι την απάτη που είχαν στήσει οι αγγλοσαξωνικές μυστικές υπηρεσίες το 2002 για να προκαλέσουν την επέμβαση στο Ιράκ όταν ο αρχηγός των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών είχε δηλώσει ότι "οι πληροφορίες και τα γεγονότα "φτιάχνονται" γύρω από την πολιτική"! Και πιστεύουν ότι το ίδιο γίνεται και τώρα.

Υπάρχουν όπως λένε πληροφορίες που διαρρέονται από κύκλους των ανταρτών ότι το χτύπημα της 21ης Αυγούστου έγινε από ισλαμιστές αντάρτες, οι οποίοι το σχεδίασαν μαζί με Τούρκους και Σαουδάραβες, για να προκαλέσουν εμπλοκή των ΗΠΑ στην συριακή σύγκρουση! Δηλαδή ένα συριακό "Πεαρλ Χάρμπορ" για να πειστεί η αμερικανική κοινή γνώμη (η οποία πάντως δεν πείστηκε ποσώς, ήταν μια τεράστια ήττα της τηλεόρασης, και ήδη τα κέντρα εξουσίας ανησυχούν γιατί βλέπουν ΄ότι ο κόσμος δεν επηρεάζεται πια από το "χαζοκούτι" όπως παλιά).

Σύμφωνα με τις πηγές τους μεταφέρθηκαν κάνιστρα με χημικά σε προάστιο της Δαμασκού και εκεί ανοίχτηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων!"Δεν έχουμε καμία στέρεα πληροφόρηση ότι αυτό συνέβη από βολή του συριακού εθνικού στρατού ."Αντίθετα μάθαμε ότι στις 13-08-2013 υπήρξε συγκέντρωση στην Αττάκεια της Τουρκίας, Τούρκων, Καταριανών αξιωματικών, και ισλαμιστών του FSA με σκοπό τον σχεδιασμό μια "ανώμαλης" επιχείρησης"

Ανώτεροι αξιωματούχοι που ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη προετοίμασαν τους ισλαμιστές για κάποιο συγκλονιστικό γεγονός που "θα αλλάξει τη ροή του πολέμου" και "θα προκαλούσε την επέμβαση των ΗΠΑ"! Η επίθεση μάλιστα θα γινόταν σε λίγες μέρες, και ζητήθηκε από τους ισλαμιστές διοικητές να είναι έτοιμοι να προελάσουν στην Δαμασκό, εκμεταλλευόμενοι το αμερικανικό "σφυροκόπημα" ακριβώς σε μια επανάληψη του έργου με την Λιβύη.

Τους υποσχέθηκαν μάλιστα άφθονο οπλισμό τον οποίο και διένειμαν οι Τούρκοι και οι Καταριανοί στις 21-23 Αυγούστου!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου