Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Βιασμός 8χρονου από λαθρομετανάστη στην Ηλεία!

Σοκαρίστηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας της Ηλείας όταν τους ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά  έναν 45χρονο αλλοδαπό που ασέλγησε πάνω σε ένα ανήλικο αγόρι, σε περιοχή του Νομού.

Οι Αρχές με πολύ διακριτικότητα εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση αυτή, με βάση πληροφορίες του ileiapost.gr, το ανήλικο θύμα φέρεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ύστερα από τον βιασμό του από τον αλλοδαπό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί  και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Οι άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν το περιστατικό με ιδιαίτερη διακριτικότητα χωρίς να προκαλέσουν αναταραχή στο στενό περιβάλλον του παιδιού και να μπορέσουν να διελευκάνουν την υπόθεση.


Πηγή

1 σχόλιο: