Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Έτοιμος ο τουρκικός στρατός για..επέμβαση στην τουρκία..Θέλουν να χύσουν αθώο αίμα!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέτ Οζέλ δήλωσε πως ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις ετοιμασίες του για πιθανή επέμβαση στη Συρία και τις συνέπειες της. 
«Δεν έχουμε κανένα άγχος καθώς έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες» δήλωσε ο Οζέλ.
Ο τούρκος στρατηγός σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα πρέπει να υπάρχει νέα εντολή από το Κοινοβούλιο για επέμβαση στη Συρία δήλωσε πως «οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να εργάζονται σύμφωνα με τις εντολές που έχουν λάβει από το 2012».

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Ισμέτ Γιλμάζ ισχυρίστηκε πως η Συρία διαθέτει το μεγαλύτερο στοκ χημικών όπλων στον κόσμο και υποστήριξε πως «οι αντάρτες της αντιπολίτευσης στη χώρα αυτή δεν διαθέτουν χημικά όπλα».
Ο τούρκος υπουργός τόνισε πως « η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να απαντήσει στις βαρβαρότητες του καθεστώτος. Η πιο σωστή λύση είναι η απομάκρυνση αυτού του ατόμου (σ.σ. Άσαντ) από την εξουσία». Ο Γιλμάζ ανέφερε επίσης πως σε περίπτωση που η Συρία επιτεθεί στην Τουρκία θα έχει έρθει αντιμέτωπη με όλο το ΝΑΤΟ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου