Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έλληνας επιστήμονας βρήκε πώς να παράγουμε ηλεκτρισμό μέσω..των ούρων!

Εκπληκτικές ανακαλύψεις που αλλάζουν τη ροή της επιστήμης ή απλά δημιουργηθούν νέες αγορές για την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Ένα «έξυπνο» χειρουργικό νυστέρι μπορεί να ανιχνεύσει μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα καρκινικούς ιστούς αποφεύγοντας την επέμβαση σε υγιείς ιστούς, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για πιο ακριβείς και αποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ένα όπλο υψηλής τεχνολογίας, μετατρέπει οποιονδήποτε σε σκοπευτή άριστης ποιότητας καθώς δίνει τη δυνατότητα να επιτευχθεί ακρίβεια βολής ακόμη και σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου..

H σημαντικότερη ανακάλυψη, όμως, αφορά στη χρήση των ανθρώπινων αποβλήτων. Κύπριος επιστήμονας , ο Δρ. Ιωάννης Ιερόπουλος έχει καταφέρει να ανακαλύψει τον τρόπο μέσω του οποίου τα ανθρώπινα απόβλητα (ούρα) μπορούν να μετατραπούν απευθείας σε ηλεκτρισμό. Μία ανακάλυψη που δείχνει για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες των Ελλήνων επιστημόνων. Η πρώτη της εφαρμογή είναι η φόρτιση της μπαταρίας των κινητών τηλεφώνων μέσω της πρωτοποριακής αυτής συσκευής.


Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΔΩΡΕΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ: ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ... ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΑΛΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ... ΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ.

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ... ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: inforamzanloan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή