Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τα..επικοινωνιακά παιχνίδια της Άγκυρας

Η φρεγάτα SALIHREIS (F246) του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στην άσκηση DENİZKURDU. Tα υπόλοιπα 93 πλοία αγνοούνται…

Ως φορείς αναμετάδοσης της τουρκικής προπαγάνδας διέπρεψαν και πάλι διάφορες ιστοσελίδες με αφορμή τη διεξαγωγή της καθιερωμένης άσκησης DENİZKURDU («Θαλασσόλυκος») του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (TDK).

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις του τουρκικού Γενικού Επιτελείου απέδωσαν άριστα αφού ο μέσος Έλληνας πολίτης ενημερώθηκε ότι η τουρκική άσκηση διεξάγεται με την συμμετοχή 94 πολεμικών πλοίων ή 100 κατά τους γνωστούς χρήσιμους ηλιθίους που στρογγυλοποίησαν τον αριθμό προς τα πάνω.


Στην πραγματικότητα ασκείται ο σύνηθης αριθμός πλοίων του TDK (συγκεκριμένα 6 φρεγάτες, 6 πυραυλάκατοι, 2 πετρελαιοφόρα και πιθανόνατα αριθμός υποβρυχίων), άμεσα συγκρίσιμος με το άθροισμα των πλοίων του ΠΝ στις ασκήσεις μικρής κλίμακας ΑΣΤΡΑΠΗ της Διοίκησης Φρεγατών και ΟΡΜΗ της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών.

Όπως αναμενόταν, το σενάριο της DENİZKURDU-13 αφορούσε το ναυτικό αποκλεισμό με τα πληρώματα να ασκούνται σε τυπικά γυμνάσια αντιαεροπορικής άμυνας, αντιμετώπισης εισερχομένου Κ/Β, ανεφοδιασμό καυσίμου εν πλω, βολές πυροβόλων, νηοψία/κατάληψη εχθρικού πλοίου.

 Αξιοσημείωτη ήταν πάντως η σπουδή των επαγγελματιών δημοσιογράφων και φωτογράφων του κρατικού πρακτορείου Αnadolu (που ανέλαβαν την επικοινωνιακή κάλυψη της άσκησης) να εστιάζουν στους ναυτικούς χάρτες και τις οθόνες των Κέντρων Πληροφοριών Μάχης που απεικόνιζαν την περιοχή του κεντρικού Αιγαίου ή να παρουσιάζουν ως success stories την παρουσία γυναικών στις μονάδες του TDK, τη στιγμή που οι νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης Erdogan αποκαλύπτουν ραγδαία ισλαμοποίηση της γείτονος…

http://strategyreports.wordpress.com/

Σχόλιο Πελασγού : Παίζουν..επικοινωνιακά παιχνίδια οι τούρκοι...Δεν ξέρουν(;) όμως πως όσοι και να είναι μπροστά μας είναι απλά ελάχιστοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου