Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΟΙ εγκληματίες βαφτίζονται..επαναστάτες..Κάτι μας θυμίζει

«Οι αντάρτες περιγράφονται ως άγγελοι, αλλά ελάχιστοι από αυτούς έχουν δημοκρατικό παρελθόν, πιστεύουν στο συριακό μωσαϊκό και επιθυμούν  να οικοδομήσουν μια χώρα για όλους. Ωστόσο οι περισσότεροι από τους αντάρτες βρίσκονται μακριά από τις δημοκρατικές ιδέες και περιμένουν κάτι άλλο», είπε ο εμπειρογνώμονας.

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων  στη Συρία, υπό την ηγεσία του βραζιλιάνου Paulo Sérgio Pinheiro ιδρύθηκε με απόφαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 2011.

Η Επιτροπή καλείται να εκπονήσει επισκόπηση των προφανών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου της εκτίμησης του αριθμού των θυμάτων των συγκρούσεων στη χώρα.

http://greeknation.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4720.html

Σχόλιο Πελασγού : Η αποδόμηση και τα χτυπήματα της νέας τάξης πραγμάτων στις χώρες - έθνη ακολουθεί συγκεκριμένη τροχιά...Επανάσταση, σκηνοθετημένη "λαϊκή αγανάκτηση" και..ξαφνική ανάγκη αλλαγής σκηνικού και κυβερνήσεων...Και έπειτα σφαγή..Από την κομμουνιστική Ρωσία (και πιο πριν την γαλλική επανάσταση μέχρι και σήμερα το ίδιο μοντέλο ακολουθείται σε γενικές γραμμές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου