Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο "Είμαστε όλοι πακιστανοί" και οι συν αυτώ έχουν.."καταλάβει" το Δημαρχείο Αθηνών;


Αν αποπειραθεί κάποιος, σερφάροντας στο επίσημο site του Δήμου Αθηναίων, να διαβάσει τις ανακοινώσεις - δελτία τύπου και προσπαθώντας να μάθει τα νέα για τις παρατάξεις, θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ανοίγοντας τη σελίδα η ροή των αναρτήσεων δείχνει μόνο μια παράταξη..Αυτή του πρακτορίσκου Κωνσταντίνου, ΑΝΤΑΡ-CIA.

(Η εικόνα που παραθέτουμε είναι ενδεικτική..)

Είναι τουλάχιστον άθλιο και κατασυκοφαντικό τόσο για το Δήμο, όσο και για τις υπόλοιπες παρατάξεις, ο ΑΝΤΑΡ-CIA να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του Δήμου για να προπαγανδίζει το κομμουνιστικό - διεθνιστικό του δηλητήριο και να διατρανώνει το μίσος της απέναντι σε κάθε τι εθνικό!

Για να μη μιλήσουμε δηλαδή για.... 
τον οχετό λάσπης που εξαπολύει καθημερινά εναντίον εκλεγμένου κόμματος της Βουλής και του Δήμου!!!

Αυτά άραγε δεν τα βλέπει ο ορμώμενος από το New York, Καμίνης και η προστατευόμενή του Μαρία Κουβέλη (θυγατέρα του Φώτη Κουβέλη, βεβαίως, βεβαίως...) ή κάνουν τα στραβά μάτια γιατί πολύ απλά αντλούν ψήφους από το ίδιο ακροατήριο με τον επιχορηγούμενο από τον Soros, Κωνσταντίνου...;!

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/04/cia_27.html

http://enwtheite.blogspot.gr/2013/04/cia_27.html


1 σχόλιο:

  1. ΚΟΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡ-CIA ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ. ΚΕΛΑΙΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΖΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΦΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή