Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟXΗ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...

ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ Ή ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ:                        

 
stoxos 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΣΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ? ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή