Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ανοίγουν σε ασφυκτικό κλοιό οι τράπεζες στην Κύπρο..


Με την αγορά της Νήσου να έχει στεγνώσει από ρευστό, ανοίγουν σήμερα έπειτα από δώδεκα ημέρες οι τράπεζες στην Κύπρο.

Τα καταστήματα των τραπεζών θα ανοίξουν από τις 12:00 έως τις 18:00, με τους όρους των συναλλαγών να είναι «ασφυκτικοί».

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία της Κύπρου ενόψει της επαναλειτουργίας των τραπεζών, καθώς εκφράζονται φόβοι για κλοπές, διαρρήξεις αλλά και πανικό έξω από τα καταστήματα.

Οι Αρχές συστήνουν στο κοινό να ενεργήσει με ψυχραιμία και να λαμβάνει μέτρα προστασίας, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα που πρόκειται να πάρει από τις τράπεζες. Το μέγιστο ποσό ανάληψης είναι τα 300 ευρώ ανά πρόσωπο σε κάθε πιστωτικό ίδρυμα ή το ισόποσο σε ξένο συνάλλαγμα, ενώ απαγορεύεται η εξαργύρωση επιταγών.

Το διάταγμα για τον περιορισμό των συναλλαγών θα έχει ισχύ τεσσάρων ημερών και μπορείτε να δείτε εδώ τί προβλέπει.

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Αεροπλάνο – «φρούριο» μετέφερε από την Φρανκφούρτη τα 5 δισ. ευρώ στη Μεγαλόνησο.

Η Αστυνομία είχε λάβει δρακόντεια μέτρα, ενώ στήθηκε τεράστια επιχείρηση από την αστυνομία για μεταφορά τους στην Κεντρική Τράπεζα.

Ελικόπτερα της αστυνομίας, ένοπλοι άντρες των ειδικών δυνάμεων τεθωρακισμένα οχήματα δημιούργησαν μία πομπή 200 μέτρων από την Λάρνακα μέχρι τα θυσαυροφυλάκια της Κεντρικής τράπεζας.

Τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί σε κοντέινερ.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την Κύπρο, καθώς αποτελεί ένα πρώτο κρας τέστ για το τραπεζικό σύστημα του νησιού έπειτα από τις δραματικές εξελίξεις. 

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου