Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αποκάλυψη: O Γιώργος κανόνισε το "αναπάντεχο" ραντεβού Σαμαρά-Ερντογάν στο Κατάρ!


Το "αναπάντεχο" ραντεβού του Σαμαράν με τον Ερντογάν σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" δεν ήταν καθόλου αναπάντεχο τελικά αλλά το είχε προσετοιμάζει λίγες μέρες πριν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είδε για σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες τον Ταγίπ Ερντογάν και κουβέντιασαν για όλα και κυρίως για την ΑΟΖ. Μάλιστα ο ΓΑΠ ο οποίος συχνά αναφέρεται στην φιλία του με τον συγχωρεμένο τον Τζεμ αμέσως μετά το ραντεβού με τον Ερντογάν δήλωσε μπροστά τις κάμερες ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός περιμένει να συναντήσει τον Σαμαρά. 

Η πρωτοβουλία του Παπανδρέου να φέρει κοντά τους Σαμαρά-Ερντογάν έρχεται μετά την αθώωση του Γιώργου από τον πρωθυπουργό στη κάλπη της Προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ.
Τελικά τα κολλέγια δημιουργούν στέρεες φιλίες μιας ζωής.



kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου