Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΑΡ !!? ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΛΕΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!


Τι ωραία που θα ήταν να ασχοληθείτε και λίγο με τους Έλληνες εκεί στην παράταξη της αριστεράς. Αλλά 
ξέρουμε, οι λαθρομετανάστες είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα φύγουν ποτέ …οπότε αποτελούν εν δυνάμει ψηφοφόρους σας…!



οι Αστυνομικοί σε σκηνή μέσα στο κρύο
και οι λάθρο σε πολυτελείς κοιτώνες!!!
Απλά εμείς να θυμίσουμε την εικόνα με τους αστυνομικούς σε σκηνή να φυλάνε  τους λαθρομετανάστες στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών και βγάλτε τα συμπεράσματα σας περί συνθηκών…!
Επίσκεψη στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης ,  κατά την οποία διαπίστωσε μεταξύ άλλων ελλείψεις σε θέρμανση ρουχισμό και ιατρική φροντίδα…! Ακολουθεί παρακάτω η ανακοίνωση:
"Την Πέμπτη 20-12-2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης στο τοπικό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην πόλη μας. 

Κατά την επίσκεψη έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Διοικητή του κέντρου για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών. Διαπιστώσαμε, τόσο από την ενημέρωση της διοίκησης όσο και από την επαφή μας με τους ίδιους τους μετανάστες τη σοβαρή προσπάθεια που έχει καταβληθεί για τη διασφάλιση στοιχειωδώς ανθρώπινων συνθηκών και κλίματος ηρεμίας.  Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης σοβαρών  προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν οι 434 μετανάστες  του κρατούνται στην Ξάνθη , όπως  η έλλειψη ιατρικής φροντίδας και η έλλειψη θέρμανσης και ρουχισμού.

Επιπλέον, όπως συμβαίνει και σε άλλα Κ.Κ.Μ., κρατούνται μετανάστες χωρίς καμία διάκριση, δηλαδή ανεξάρτητα αν κάποιοι από αυτούς εργάσθηκαν στην Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης πολλοί από τους μετανάστες, π.χ. Σομαλοί ,Αφγανοί, δεν έχουν δυνατότητα αίτησης για απέλαση γιατί οι χώρες από τις οποίες προέρχονται δεν έχουν προξενικές αρχές στην Ελλάδα.

Με βάση τα παραπάνω θα πρέπει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να διευκρινίσει:

1.Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την θέσπιση ενός συνεκτικού πλαισίου μεταναστευτικής πολιτικής;

2.Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα Κ.Κ.Μ.;

3.Προτίθεται να προβεί στην θέσπιση προσωρινής άδειας διαμονής σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να απελαθούν ,ούτως ώστε οι μετανάστες να μπορούν να εργασθούν και να διαβιούν αξιοπρεπώς, χωρίς να βρίσκονται σε καθεστώς νομικής αβεβαιότητας;

4.Τέλος προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την κύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων όλων των Μεταναστών Εργαζομένων και των μελών των οικογενειών τους;"
_______________________________________________
Αυτό που πρέπει να κάνει το ΥΔΤ είναι να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να σχίσει κάθε βλακώδη και προδοτική συμφωνία που έχουν υπογράψει οι προκάτοχοί του .
Δεν είναι αποδεκτό να πεθαίνουν στους δρόμους από την πείνα και το κρύο Έλληνες και οι λαθρομετανάστες να παραθερίζουν στις εγκαταστάσεις των Αστυνομικών σχολών, μαγαρίζοντας και καταστρέφοντας την περιουσία του Ελληνικού λαού.
Efenpress

1 σχόλιο: