Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτη καταγγελία αστυνομικών της Ροδόπης: "Είμαστε θύματα λεκτικής και σωματικής βίας από λαθρομετανάστες"!!!


Θύματα λεκτικής και σωματικής βίας από μετανάστες έχουν πέσει, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αστυνομικοί της Ροδόπης που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη των περίπου 500 λαθρομεταναστών, που παραμένουν μέχρι και σήμερα στην Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής.


Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, η πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα Σταυρούλα Τζατζανά λέει ότι στο χώρο της Αστυνομικής Σχολής, που κρατούνται οι μετανάστες, γίνονται συχνές και πυκνές εξεγέρσεις τις οποίες οι αστυνομικοί λόγω έλλειψης δύναμης αλλά και της ακαταλληλότητας του χώρου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν. 

Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου για άμεση επαναλειτουργία της Σχολής και ταυτόχρονη απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών απ' αυτή, 

μέχρι και σήμερα 500 μετανάστες κρατούνται στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η οποία δεν πληροί τις προδιαγραφές, όπως επανειλημμένως έχει επισημανθεί, για να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης ενώ την φύλαξη των λαθρομεταναστών έχουν αναλάβει μόλις 25 αστυνομικοί υπάλληλοι.

Ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής της ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων δόκιμων αστυφυλάκων για την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο και ο μεγαλύτερος όγκος των μεταναστών δεν έχει απομακρυνθεί από τους κοιτώνες της Σχολής. 

Οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Ροδόπης κρούουν τον κώδωνα για το ενδεχόμενο της παράλληλης λειτουργίας της Σχολής ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών και ως Σχολή Δόκιμων Αστυφυλάκων, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως αυτό τους βρίσκει αντίθετους ενώ εμφανίζονται πρόθυμοι να προσφύγουν ακόμη και στη δικαιοσύνη.

makeleio

2 σχόλια:

  1. αυτος ο γκουζγκουνης ο υπουργος δεν ειχε πει στην αντιπροσωπεια οπου τον ειχε επισκευθει απο την ΘΡΑΚΗ οταν ειχαν πρωτο δημιουργησει αυτο το στρατοπεδο κανιβαλων οτι"ειναι τελειως προσωρινη η λυση αυτη"?γιατι δεν ξαναπανε περισσοτεροι με συγκεντρωσεις και κινητοποιησεις?να τον ξεμπροστιασουν και αυτον τον ανωμαλο,ψευτη,της κυβερνησης αυτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ....ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ? ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ?
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !!
    ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή