Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ: ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ S.MARKETS


ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα...ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.

Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.

Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.! Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν.

Και να προσθέσω:

Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική: Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!!!! Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!!!!

Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε!!!

Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!!! Το θέμα είναι ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τώρα και στο εξής,

Πχ να φανταστείτε ότι τις πατάτες Νάξου τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους Ολλανδούς!!! Και τι άλλο θα δούμε..

makeleio.gr

5 σχόλια:

  1. poses malakies tha grafete akoma ?? eisaste toooooso malakes ?? rotate re zontovola prota gia pion logo grafi pano to kartelaki :apagorevete i fitafsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα φίλε μου γιατί τα παιδια είναι για γέλια ! Κατα καιρούς γράφουνε μπούρδες και δημιουργούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ειδικά ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ έχει ξεφύγει χαχαχαχα!
    Προφητείες και Εξωγήινοι χαχααχα ο ΑΣΧΕΤΟΣ .. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικοί έχουν ένα αξιολάτρευτο ταλέντο να τα ξέρουν όλα και να μην λένε τίποτα.

    Άλλοι πάλι να τους ζηλεύουν για τη μεγάλη τους σοφία και να τους επικροτούν μέσω της ύβρεως κάποιων άλλων.

    Το χαριτωμένο αυτό βίτσιο ονομάζεται πιθανή έλλειψη επιχειρημάτων για τους πρώτους και σίγουρη έλλειψη επιχειρημάτων για τους δεύτερους και στηρίζεται σε μια κρυφή ελπίδα ότι όλοι οι αναγνώστες τους θα είναι ηλίθιοι.

    Κι ακόμα πιο περίεργο είναι ότι η θεωρία πάνω στην οποία λειτουργούν είναι απόλυτα σωστή με την μόνη διαφορά ότι ποτέ δεν τους περνά από το κεφάλι ότι είναι δυνατόν κάποιοι άλλοι να είναι εξ ίσου έξυπνοι ώστε να εφαρμόσουν τις ίδιες τους τις τακτικές εναντίον τους.

    Έτσι λοιπόν εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι το να υπάρχει κάποιος εξυπνότερος από τους ίδιους τους είναι παντελώς αδιανόητο. Ένα είναι σίγουρο. Μπορείς να διακρίνεις πάντα με εξαιρετική ευκολία τον ηλίθιο. Νομίζει πως ό,τι λέγεται σ’ αυτόν τον κόσμο τον αφορά…

    Έτσι έχουν και τα πράγματα με τις πατάτες. Μπορείς να τις αγοράσεις αλλά αυτοί που τις πουλούν θεωρούν πως ότι ΕΣΥ κάνεις μ’ αυτές είναι προσωπικά δικό ΤΟΥΣ θέμα, και μάλιστα αφότου έχουν πάρει τα χρήματα σου.

    Αν λοιπόν κάποιος επιμένει να θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να σου λέει τι θα κάνεις μ’ αυτό που αγόρασες, τότε γιατί κι εσύ δεν θα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να θεωρείς ότι εσύ, και μόνον εσύ, θα πρέπει ν’ αποφασίζεις το τι εκείνος θα κάνει με τα χρήματα που σου πήρε ως αντίτιμο; Γιατί να μην ζητήσεις, π.χ. να χρησιμοποιήσει τα ωραία σου χρήματα που εισέπραξε για να πάει να πνιγεί πολυτελώς μέσα σε γιαούρτι;

    Τώρα πάλι σ’ εκείνους που έχουν την εντύπωση ότι έχουν υπέρτατα πνευματικά δικαιώματα πάνω σπίτια που έφτιαξαν με ξένα τούβλα, και τσιμέντο που ανήκει στο δημόσιο μέσα στο οικόπεδο σου χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, πολύ τους κακοφαίνεται όταν πλακώνει η πολεοδομία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσω στην παραγωγή..Στα χωράφια, στα ντόπια, τα δικά μας προϊόντα όσο μπορεί καθείς..Έρχονται δύσκολες μέρες, να ξέρουμε τουλάχιστον τί τρώμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο σπορος της πατατας που ειχαμε καποτε ηταν καλος, η σημερινη πατατα που τρωμε εχει παρει 7 ραντισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή