Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αρχαία Ελληνικά πόλη βρήκαν στην Σμύρνη!Οι μογγόλοι οικειοποιούνται τον πολιτισμό μας!


Άλλη μια αρχαία πόλη με μοναδικά μωσαϊκά, έφερε στο φως η σκαπάνη των αρχαιολόγων, στη Σμύρνη. Υποστηρίζεται πως ενδεχομένως πρόκειται για την αρχαία πόλη Δυτική Ζεύγμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο «Αναντολού». 


Τόσο όμως, στο τηλεγράφημα του τουρκικού πρακτορείου, όσο και στο δημοσίευμά της η «Χουριέτ», παραλείπουν να αναφέρουν ότι πρόκειται για αρχαία ελληνική πόλη.

Τα ερείπια της πόλης που χρονολογείται πριν από 1.700 χρόνια, ανακαλύφθηκαν σε ανασκαφές που έγιναν στη συνοικία Kemalpaşa της Σμύρνης.

Ο Τούρκος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού και Μουσείων Osman Murat Süslü, σε συνέντευξη Τύπου είπε πως τα μωσαϊκά που ανακαλύφθηκαν, αλλά και η δομή της αρχαίας αυτής πόλης αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς τουρίστες. «Είναι λυπηρό πάντως¨- πρόσθεσε- «ότι είχαν προηγηθεί παράνομες εκσκαφές».

Επιμέλεια Κ. Μπετινάκης 

onalert.gr

Σχόλιο Πελασγού : Αρχαίες Ελληνικές πόλεις - αποικίες σε όλη την κατακτημένη σημερινή Τουρκία...Ως πότε θα κάνουμε τα "στραβά μάτια";;Γιατί δεν υπάρχει ελληνική αντίδραση για το γεγονός πως οι τούρκοι καπηλεύονται και χρησιμοποιούν τον πολιτισμό μας για δικό τους όφελος;;Έτσι τους δίνουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουν ψευδεπίγραφη ιστορία που τόσο επιθυμούν...Σε λίγο θα μας πούν πως είναι...αυτόχθονα τουρκικά φύλα που μεγαλούργησαν εκεί...

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΛΑΣΓΕ,

    ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ, ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ:

    "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΓΑΣ, Ο ΜΕΜΝΩΝ (ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ...!!) ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ."

    ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΕΛΑΣΓΕ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ....

    ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φοβερό! Οι παράνομες ανασκαφές ενόχλησαν τον Τούρκο Αρχαιολόγο, ενώ η κλοπή της πολιτισμικής κληρονομιάς των
    Ελλήνων δεν το ενοχλεί καθόλου. Έχουν καταντήσει ο κλέψας(αρχαιοκάπηλοι) του κλέψαντος (Τούρκοι) με την πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων. Οι μόνοι που δεν ωφελούνται από αυτή είναι οι κληρονόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή