Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αύριο Πέμπτη ξανα-ανεβαίνει η αισχρή βλάσφημη παράσταση!!Έλληνες Ορθόδοξοι στο Χυτήριο!

Αυτή την Πέμπτη, όπως και πολλές προηγούμενες Πέμπτες ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι η γνωστή (πλέον) παράσταση "Corpus Cristi"..Η παράσταση αυτή παρουσιάζει τον Χριστό και τους Αποστόλους ως ..ομοφυλόφιλους έχοντες...περίεργες ερωτικής φύσεως σχέσεις μεταξύ τους..Η παράσταση αυτή που τόσο έχει τύχει υπεράσπισης από τα ΜΜΕ, από τα κόμματα της αριστεράς αλλά και τα κυβερνώντα "ροζουλί" κόμματα και από όλο το φάσμα ανθρώπων της .."προόδου" (σε πολλά εισαγωγικά) ανεβαίνει και αυτή την Πέμπτη δείχνοντας απόλυτη ασέβεια στα Θεία αλλά και στους Έλληνες Ορθοδόξους (αλλά και μη θα λέγαμε)..

Οι άνθρωποι αυτοί, που όποτε γίνεται κάτι που έχει σχέση με τους μουσουλμάνους και τους Εβραίους προστρέχουν να τους υποστηρίξουν (ό,τι και αν αφορά) αυτή την φορά φαίνονται πολύ..πρωτοποριακοί, "φιλελεύθεροι", αντι-φασίστες, αντι-ρατσιστές, αντι-Ορθόδοξοι και πολλά άλλα τέτοια...Τυχαίο;;Ας αποφασίσει καθένας μόνος τους..

Εμείς λέμε πως οι αρμόδιοι, η πολιτική τάξη, αλλά και η Ιεραρχία θα έπρεπε να είναι παρούσες και να μην επιτρέπουν την διασάλευση του θρησκευτικού αισθήματος (για άλλη μια φορά) των Ελλήνων...Ωστόσο δηλώνουν όλοι αυτοί 'παρών" δια της λαμπράς απουσίας τους..Οι εξαιρέσεις ελάχιστες..

Έλληνες Ορθόδοξοι θα μαζευτούν στο σημείο στις 7 το απόγευμα την Πέμπτη (αύριο) για να ανανεώσουν το..ραντεβού τους με το παρακράτος, τους βλάσφημους, τους ματατζήδες και την βία που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί οι αχρείοι εναντίον του Ορθόδοξου λαού μας...Εμείς φωνάζουμε :

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

2 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ? ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΡΕ!!!!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φας κι εσυ καλα κωλοζωο ανθελληνικο σκουληκι πήγαινε συρσου στησου και περίμενε να σου βάλω το σφυροδρεπανο στον κωλο

      Διαγραφή