Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Τουρκία σε..τροχιά κατάρρευσης

Η Τουρκία, όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται να..πνέει τα λοίσθια.

Αυτό δεν είναι μία ευχή, μία πρόβλεψη ή μία..προφητεία..Αυτό είναι ξεκαθάρισμα πολιτικής ετών..Το βαθύ κράτος του Ερντογάν και του Νταβούτογλου είναι τόσο..βαθύ και ούτε στα ανατολικά του σύνορα δεν μπορεί να πατήσει..Για να μην πούμε πως στα βόρεια δεν μπορεί καν να κοιτάξει την αρκούδα..Ο Ερντογάν προσπάθησε να κάνει..κάθαρση και να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική σκακιέρα της χώρας του..Η αλήθεια είναι πως το βασικό "προϊόν" Τουρκία δεν άλλαξε, ήταν και είναι ένα φονταμενταλιστικό ισλαμικό κράτος, του οποίου η δημοκρατικότητα φτάνει μέχρι την..Κωνσταντινούπολη...Από κει και πέρα το χάος..

Αυτοί που μιλάνε για τουρκική ανάπτυξη δεν ξέρουν ούτε οικονομία ούτε πολιτική..Και εξηγούμαι.Πώς ένα κράτος με τόσα εσωτερικά προβλήματα, με πληθωρισμό και φτώχεια, με εμφύλιες συγκρούσεις και ένα Κουρδιστάν στην πλάτη του θα καταφέρει να επιβιώσει;;Η απάντηση είναι απλή : ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Η Τουρκία στηρίχθηκε στις πλάτες των "δυνατών", των δυτικών δηλαδή, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και από οθωμανική καταρρέουσα και παραπαίουσα αυτοκρατορία να γίνει κράτος..Εξυπηρετούσε άριστα τα συμφέροντα των ξένων, για αυτό και απολάμβανε ένα είδος σταθερότητας (λέμε τώρα) , εσωτερικής συνοχής (και πάλι αυτό αμφισβητείται) και οικονομικής αυτάρκειας..Για παράδειγμα, όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι "ανταγωνισμός δυνάμεων" και εξοπλισμών με την Ελλάδα.Τα κέρδη των αισχρών ξένων πολυεταιρειών μόνο απ' αυτή την τακτική αγγίζει το δημόσιο χρέος της Ελλάδος (η αλήθεια είναι ότι το ξεπερνάει αλλά δεν θα σταθούμε εδώ)..Η Τουρκία επίσης ήταν το κλειδί για την αποσταθεροποίηση στην περιοχή, όποτε χρειαζόταν (πρόσφατα βλέπει Συρία).

Το ζήτημα όμως, είναι πως το παιχνίδι της τουρκίας με τους ξένους φτάνει στο τέλος του.Οι Ισραηλινοί ψάχνουν πάτημα στο Κουρδιστάν, το οποίο εναγωνίως ζητάει την εθνική του ανεξαρτησία..Μια τέτοια τροπή συμφέρει εκτός των αμερικανοϊσραηλινών και τους Ρώσους..Οι Ρώσοι βλέπουν πλέον ως εχθρό την μογγολική Τουρκία, που πάει κόντρα στα συμφέροντά τους...Οι Ρώσοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία.Και αυτή θα τους δοθεί πολύ πολύ γρήγορα..Μια ανοιχτή κήρυξη πολέμου από την Τουρκία σε ξένες χώρες (για την οποία επίθεση δόθηκε άδεια από την τουρκική εθνοσυνέλευση προς εβδομάδων) θα είναι η αρχή του τέλους...

Το ζήτημα βέβαια είναι τί κάνουμε εμείς και όχι η τουρκία. Αλλά αυτό το ερώτημα προσκρούει στις εγχώριες απανωτές προδοσίες των ηγετίσκων μας..Ωστόσο στην άμυνα, υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που, ερχόμενη η ώρα, θα κάνουν το καθήκον τους..Και εκεί θα διαχωρισθεί μια κι έξω "η ήρα απ' το σιτάρι".. 

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Με τιμή,
Πελασγός

Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ



2 σχόλια:

  1. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ !
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ...
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΟΜΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τούρκοι έχουν την καλύτερη εξωτερική πολιτική στον κόσμο.
    Η γραμμή τους είναι ίδια σταθερή και αδιαπραγμάτευτη από την εποχή του ατά τουρκ
    Σήμερα είναι εις θέση να παράγουν τα πάντα
    Βιομηχανία αυτοκίνητου επαγγελματικά φορτηγά και μάλιστα με επιδότηση του τούρκικου κράτος
    Έχουν βιοτεχνίες ρούχων
    Παράγουν έπιπλα ,σόμπες, ηλεκτρικά είδη (bosch) είδη υγιεινής
    Όπλα, αεροπλάνα….. τα πάντα
    Πατέ να δείτε τι έχουν κάνει για τον τουρισμό θα μείνετε έκπληκτοι
    Στην Αδριανούπολη μέχρι και τασάκια για να σβήνουν στο τσιγάρο έχουν στα πεζοδρόμια
    Πάτε να δείτε της πόλεις τους πεντακάθαρες
    Και παν απ όλα το φρόνημα του τούρκικου λαού ψηλά
    Εμείς τι παράγουμε κλεφτοκοτάδες σε εξελιγμένοι μορφή
    Αυτοί ήμασταν λοιπόν τόσα χρόνια τώρα εμείς ήμαστε οι γύφτοι.
    Μας έφτυναν και εμείς νομίζαμε ότι βρέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή