Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

O ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ... ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


Προκλητικό δίχως δεύτερη κουβέντα το δημοσίευμα του διαπλεκόμενου "Βήματος" με ενορχηστρωτή τον περιώνυμο πια θαμώνα της πλατείας Κολωνακίου Σταύρο Ψυχάρη και τα "τέκνα" του αλλά και εκδότες που συνηθίζουν τα "συμβόλαια εξόντωσης" μέσα από το εκδοτικό παρακράτος και την κοπριά που μια ζωή έριχναν για να επιβιώσουν επιχειρηματικά. Είναι πια όλοι τους γνωστοί και δακτυλοδεικτούμενοι. Και θα κατονομαστούν.

όπως σημειώνει και το αξιόπιστο on alert "δεν φθάνει η σκληρή επίθεση που δέχονται οι στρατιωτικοί από την κυβέρνηση και την τρόϊκα. Θα πρέπει πάλι να υποστούν και τα σενάρια περί ...πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!

Το ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες έχει πρώτο θέμα το πως "αποφύγαμε το πραξικόπημα"! Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από άρθρο του Στ.Ψυχάρη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και ονόματα.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο.

Όλα όσα είχαν ειπωθεί την περίοδο της υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, όχι μόνο δεν στηρίχθηκαν πουθενά ,αλλά αντιμετωπίστηκαν από το σύνολο του στρατεύματος ως γραφικότητες.

Ανεξάρτητα από το δημοσίευμα της εφημερίδας η οποια προφανώς θα έχει από κάποιες πηγές πληροφόρηση, οφείλει πλέον ο κ.Πάνος Μπεγλίτης να βγει δημόσια και να καταθέσει ό,τι ξέρει για το θέμα. Αν ξέρει κι αν έχει στοιχεία... Η περίοδος που διανύουμε είναι άκρως επικίνδυνη για να αφήνουμε σενάρια και πληροφορίες να σέρνονται εντός και εκτός Βουλής. Οι πολιτικοί έχουν την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη.

Είναι ώρα λοιπόν ο κ.Μπεγλίτης να μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις. Που ,ποιοι και πως προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα στην Ελλάδα του 2011-2012.", καταλήγει το στρατιωτικό site.

Είναι ξεκάθαρο που το πάνε. Στην αποσταθεροποίηση. Το θέμα είναι ποιους ευνοούν όλες αυτές οι δημοσιογραφικές χυδαιότητες.

Θα επανέλθουμε... makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.... ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ.... ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΘΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ 1967 ΚΑΙ 1973 (ΠΡΙΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΛ)...
    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η "ΧΟΥΝΤΑ" ΕΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...!!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΦΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...!!

    ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...!!!

    ΖΗΤΩ Η "ΧΟΥΝΤΑ' ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ...!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ...!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...!!!

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΠΕΙ?
    ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ...!!

    ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ...!!

    Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ... ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ...!!!

    Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΝΑΙ, ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΕ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή