Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τί σήμαινε η επίσκεψη Σαμαρά στον Πάπα;


Στο γραφείο του Πάπα Βενέδικτου βρέθηκαν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά και ανακοινώθηκαν επισήμως.

Πίσω από την πόρτα του γραφείου του ισχυρού θρησκευτικού ηγέτη η συζήτηση δεν περιορίστηκε στα τυπικά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr και πηγές από το διπλωματικό σώμα στο Βατικανό, η κουβέντα δεν έμεινε μόνο στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις συνέπειες που έχει η αυστηρή λιτότητα στον ελληνικό λαό και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που περνούν τα ίδια... βάσανα του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πάπα Βενέδικτο να παρέμβει με την επιρροή που έχει λόγω του αξιώματός του και στην ευρωπαϊκή ηγεσία για να δοθεί μια ανάσα στους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο Πάπας Βενέδικτος φέρεται να συμφώνησε σε πολλά σημεία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και δεσμεύτηκε πως θα παρέμβει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στη Γερμανίδα Καγκελάριο.

Ο Πάπας Βενέδικτος, βαυαρικής καταγωγής, έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την Άνγκελα Μέρκελ και οι παροτρύνσεις του έχουν γίνει πολλές φορές αποδεκτές από την "σιδηρά κυρία" της Ευρώπης.

Το αν θα εισακουσθεί και αυτή τη φορά θα το δείξουν οι επόμενοι μήνες...!

romfea.gr

Σχόλιο Πελασγού : κ. πρωθυπουργέ, καλό είναι "συμφωνίες με τον διάβολο" να μην γίνονται...Ο νοών νοείτω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου