Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργία 26/09/2012..Ο στόχος..."επετεύχθη"!


ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΗΜΑ


ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΛΜΑ ΤΟΥ Ο GIORGAKIS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΦΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΗΣΥΧΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.


ΟΠΟΤΕ....ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Υ.Σ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!

 GREEKALERT

Μέχρι και απέναντι στο περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού έβγαλαν το μένος τους οι γνωστοί κουκουλοφόροι, που αμαύρωσαν την ειρηνική πορεία χιλιάδων διαδηλωτών. Με τις περικοπές, τα χρήματα προς το «Χαμόγελο» έχουν κοπεί. Το συγκεκριμένο σημείο λοιπόν λειτουργούσε ως σημείο συλλογής χρημάτων και ενημέρωσης για τη δράση των ανθρώπων του οργανισμού και του έργου που προσφέρουν στα παιδιά. Ωστόσο, ούτε αυτό γλίτωσε από τη μήνη των κουκουλοφόρων.
Το κιόσκι παραδόθηκε στις φλόγες από τις μολότοφ, μαζί με πολλά ακόμα σημεία που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Αν καταρχήν τα οποιαδήποτε φύσης κομματικά και εργασιακά συμφέροντα δεν σκύψουν κάτω από το συλλογικό συμφέρον και την ελληνική σημαία, η εξέλιξη είναι δεδομένη...Η έννοια της απεργίας έχει προ πολλού εκφυλισθεί και εν μέρει χάσει την αξία της...Απεργία εναντίον ποιού;Ποιός θα ζημιωθεί;Έτσι θα πέσει η κυβέρνηση ή μήπως η αόρατη υπερκυβέρνηση των Βρυξελλών...Για να πετύχει μια απεργία θέλει 2 τινά.1 να έχει εθνικό και υπερκοινωνικό χαρακτήρα. 2 να είναι μαζική, λαϊκής φύσεως και επίμονη..
Το θετικό είναι πως μέρος του λαού αφυπνίζεται και..οργίζεται..Ελπίζουμε να εκδηλώσει την οργή του με ορθότερο τρόπο και όχι υπό συνδικαλιστές και γαλαζοκόκκινες σημαίες (μονάχα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εξαιρουμένης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου