Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Χιλιάδες λαθρομετανάστες περιμένουν να εισέλθουν στη χώρα από Έβρο και Αιγαίο!


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι ελληνικές συνοριακές αρχές στον Έβρο αλλά και το ΛΣ και η Αστυνομία σε όλα τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου καθώς δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες είναι ήδη διεκπεραιωμένοι στις ακτές και στην αντίπερα όχθη του Έβρου αναμένοντας το πράσινο «φως» από τις τουρκικές αρχές για την είσοδό τους.

Οι διακινητές –παλιά ονομάζονταν από τα ΜΜΕ δουλέμποροι- σε στενή συνεργασία  με τις τουρκικές αρχές ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο στο να στείλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα παρά μόνο τις καιρικές συνθήκες –όταν πρόκειται να τους αποβιβάσουν σε κάποιο από τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου-  και όποτε αυτές τους δημιουργούν προβλήματα στον Έβρο ιδίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα λόγω βροχοπτώσεων.

Το ελληνικό «κράτος» πλήρως ανήμπορο να πράξει το οτιδήποτε έχει στην ουσία παραδοθεί σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση, αφήνοντας το καρκίνωμα της λαθρομετανάστευσης να τρώει στα σωθικά της ελληνικής κοινωνίας.

Μόλις προχθές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι πρακτικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα αναφορικά με τη νέα συνθήκη που προετοιμάζεται «Δουβλίνο ΙΙΙ» , ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κατάσταση στον Έβρο ως απελπιστική, με τις εισόδους των λαθρομεταναστών να έχουν «απογειωθεί» και να βρίσκονται σε τριπλάσιο επίπεδο από το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Όλα αυτά συνθέτουν μια έκρυθμη κατάσταση για την οποία ακόμη ο πολίτης αυτής της χώρας, αφενός δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα και αφετέρου νομίζει ότι θα λυθεί ως δια μαγείας.


Οι Τούρκοι αποθρασυνόμενοι εντελώς έχουν ως βασικό τους σχέδιο ναμην αφήσουν ούτε ένα λαθρομετανάστη στο έδαφός τους. Μόλις στις 25 Αυγούστου περίπου 40 λαθρο είχαν αποβιβαστεί στη Σύμη και το θράσος τους ήταν τέτοιο ώστε τρεις μόλις ημέρες αργότερα στις 28 να αποβιβάσουν άλλους 40, στο ίδιο νησί.

20 υπηκόους Αφγανιστάν από τους οποίους 17 άνδρες, 2 γυναίκες και 1 παιδί
8 υπηκόους Παλαιστίνης από τους οποίους 2 άνδρες, 4 γυναίκες και 2 παιδιά
5 υπηκόους Συρίας από τους οποίους 2 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 παιδιά
4 υπηκόους Ερυθραίας από τους οποίους 2 άνδρες, 1 γυναίκα και 1 παιδί.
3 υπηκόους Πακιστάν από τους οποίους 2 άνδρες και 1 παιδί.

Το ίδιο συνέβη και στη Σάμο στις 27 Αυγούστου με την αποβίβαση 20 λαθρο.

Και το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; Η Ελλάδα θα υποδουλωθεί τελικά στους ξένους και οι σημερινοί παράνομοι εισβολείς θα γίνουν οι αυριανοί «νόμιμοι» μετανάστες και για να βγαίνουν συγκεκριμένα εθνοπροδοτικά ΜΜΕ και να ζητούν τζαμιά για τους Αθηναίους, ή τους Καλαματιανούς ή τους Καρδιτσιώτες μουσουλμάνους; Αυτή είναι η μελλοντική μοίρα των Ελλήνων; Η υποδούλωση;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Κατα κυριο λογο ειναι τα φτηνα εργατικα χερια,κατα δευτερο λογο ειναι η αλλοιωση των φυλων και τριτων ειναι η υποδουλωση που ειναι αποτελεσμα των 2 πρωτων βασικων ευθυνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή