Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ έτοιμος για αντάρτικο: Ρένα Δούρου και Ιφικράτης Αμυράς καλούν ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις...


Στον ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουμε ότι αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα: Ενώ οι πολίτες ετοιμάζονται να τους αναδείξουν κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες, οι ίδιοι ή εν πάση περιπτώσει κάποιες απο τις συνιστώσες, μεταξύ των οποίων και του ηγετικού στελέχους Ρένας Δούρου, αλλά και του έτερου κορυφαίου στελέχους Ιφικράτη Αμυρά, επιμένουν να καταλάβουν την εξουσία ... διά των όπλων! Ναι, σωστά διαβάσατε, διά των όπλων. 


Πραγματικά είναι αντικείμενο ψυχιατρικής ερεύνης το ότι κάποιος πού κέρδισε το τζόκερ (γιατί περί αυτού πρόκειται όταν ο ΣΥΡΙΖΑ του 4,5% των εκλογών του 2009 τώρα βρίσκεται στον προθάλαμο της εξουσίας) αρνείται να εισπράξει τα λεφτά και επιμένει να τα αρπάξει με ένοπλη ληστεία γα να αποδείξει ότι είναι άξιος απόγονος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! 


Καλό θα ήταν να ξεκινήσουν κάποιες από τις συνιστώσες μια ομαδική ψυχανάλυση μήπως βρουν την αιτία των παρακάτω απίστευτων που θα διαβάσετε και θα δείτε. Προφανώς είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια ή έβλεπαν πολλές ταινίες του σοβιετικού κινηματογράφου με τους ηρωικούς κομμουνιστές που ανατίναζαν τα ναζιστικά τανκς και έχουν επηρεαστεί βαθιά από την δύσκολη αυτή εφηβεία. 


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το "πουλέν" του Α.Τσίπρα, την συμπαθέστατη, κατά τα άλλα, Ρένα Δούρου. Η οποία μετά το επεισόδιο με τον Η.Κασιδιάρη (απαράδεκτη η ενέργεια του να της ρίξει νερό, το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε), στον ΑΝΤ1 και αφού είχε αποχωρήσει ο Η.Κασιδιάρης, "φούντωσε". 


Και τότε έβγαλε απο μέσα της την πασιονάρια που κρύβει. Μιλώντας με πάθος για την "ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" που θα καθορίζει την πολιτική της, αφού "δεν θα κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων". 


Κανείς φυσικά δεν την ρώτησε τι εννοούσε είτε γιατί δεν κατάλαβε τι είπε, είτε γιατί βιαζόντουσαν να τελειώνει η εκπομπή με την κλωτσοπατινάδα. Δείτε το βίντεο, είναι χαρακτηριστικό. 


Ποιο είναι λοιπόν το περίφημο "Ψήφισμα των Κορυσχάδων" από το οποίο η Ρένα Δούρου δεν θα κάνει "ούτε βήμα πίσω"; Ήταν το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΑΜ της 27ης Μαΐου του 1944, το οποίο αποτέλεσε την πολιτική βάση της απόπειρας ένοπλης κατάληψης της εξουσίας τον Δεκέμβριο του 1944 από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! Ας δούμε τι έλεγε στο άρθρο 8: 


Αρθρο 8. – Ο πρωταρχικός σκοπός και ο γνώμονας για την άσκηση όλων των εξουσιών είναι ο απελευθερωτικός αγώνας του έθνους. – Το Εθνικό Συμβούλιο, η ΠΕΕΑ, οι ένοπλοι και άοπλοι πολίτες υπηρετούν πριν απ’ όλα το σκοπό αυτό. – Ο Εθν. Στρατός ΕΛΑΣ, είναι το ένοπλο τμήμα του έθνους, που μάχεται για την απελευθέρωση της πατρίδας και τις ελευθερίες του λαού.


Και όλα αυτά το 1944 μπορεί να ακούγονταν εν μέρει λογικά (και λέμε εν μέρει γιατί υπήρχε νόμιμη εξόριστη κυβέρνηση την οποία προσπάθησαν να ανατρέψουν με την ανταρσία του Δεκεμβρίου η οποία κατέληξε στις γνωστές σφαγές), αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο "η ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων", έχει να μας πει κάτι σήμερα; Πάμε για ένοπλο αντάρτικο; Την απάντηση την δίνει έτερο λαμπρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην  Α’ Αθηνών, στην δεύτερη θέση αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ο λαμπρός νέος Ιφικράτης Αμυράς.   


Δείτε το βίντεο με τον Ιφικράτη να διδάσκει αντάρτικο πόλεων, είναι απολαυστικό: Πως σε ολόκληρη την χώρα δημιουργούνται πυρήνες επαναστατικού Στρατού, πως οι κινήσεις αυτές θα πρέπει να υποστηριχτούν και να οργανωθούν καλύτερα οι πυρήνες.  


Όπως αναφέρει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ένστολοι αξιωματικοί να διδάξουν στον ελληνικό λαό τεχνικές πολέμου. Για το λόγο αυτό προτείνει την ίδρυση ολιγομελών αυτόνομων ένοπλων τμημάτων τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν χτυπήματα κατά των κατακτητών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. 


Οι παραστρατιωτικές επαναστατικές αυτές μονάδες, λέει ο Ιφικράτης, θα πρέπει να εξοπλιστούν με ιδία μέσα χωρίς να περιμένουν υποστήριξη από κάποια επαναστατική κεντρική ηγεσία. Οι παραστρατιωτικές  αυτές ομάδες θα πρέπει να διαθέτουν συνθηματικά, χώρους αποθήκευσης υλικών και οπλισμού, ενώ "οι ομαδάρχες θα προέλθουν μέσα από τις μάχες και όχι τις ψηφοφορίες" (συγγνώμη Ιφικράτη, αλλά αυτή την ατάκα την έχεις κλέψει από την ταινία "Terminator 1" με το Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ). 


Οι ομάδες του Επαναστατικού Στρατού όπως αναφέρει ο Ιφικράτης, θα πρέπει να δρουν αιφνιδιαστικά 
και να συνεννοούνται λίγο πριν από το ξέσπασμα των επαναστατικών πράξεων. Για όσους δεν μπορούν να πάρουν τα όπλα ο Αμυράς προτείνει την αξιοποίηση τους, για την απελευθέρωση ατόμων από τις δυνάμεις καταστολής, για την καθοδήγηση του κόσμου σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων καταστολής, βάζοντας φωτιές σε κατοχικές υπηρεσίες, διακόπτοντας τις τηλεπικοινωνίες των κατοχικών υπηρεσιών (ακόμα δεν έμαθε ο Ιφικράτης για την κινητή τηλεφωνία;). 


Στην περίπτωση γενικής σύρραξης σύμφωνα με τον πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πληγούν οι κυβερνητικοί στόχοι και να αποτραπεί το πλιάτσικο (οι βιασμοί;).


Οι πυρήνες του Επαναστατικού Στρατού θα πρέπει να εξοικειωθούν με τακτικές επιδρομικών επιχειρήσεων και αντάρτικου πόλεων και να προετοιμαστούν για ... οδομαχίες μέσα στις ελληνικές πόλεις. Ερώτημα, με όλο το θάρρος, προς την Ιφικράτη: Σεξ, από πότε έχει να κάνει; 


Επίσης εντύπωση προκαλεί η αναφορά του πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ περί εκτελέσεων «Πραιτωριανών» της κατοχικής κυβέρνησης που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά προς το παρόν είναι μικρής εκτάσεως.


Είναι γεγονός ότι ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ τελικά αποκλείστηκε από την λίστα των υποψηφίων του κόμματος στην Α’ Αθηνών (προφανώς για να ετοιμάσει το επαναστατικό στρατό) αλλά βέβαια τα πειστήρια υπάρχουν ακόμα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος δημοσιευμένη στις 20 Απριλίου να αναγράφει πλατιά φαρδιά το όνομα του  Ιφικράτη Αμυρά αμέσως μετά το όνομα του Αλέξη Τσίπρα.  


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης ισχυριζόταν στο twitter ότι ουδέποτε ο Ιφικράτης Αμυράς είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως για τον βουλευτή η 


επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Απριλίου τον διαψεύδει εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα. Το θέμα δεν είναι αν ήταν τελικά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ιφικράτης Αμυράς αλλά το πώς ένας άνθρωπος που ζητά την κατάλυση του Συντάγματος και καλεί τον κόσμο σε εμφύλιο έφτασε να προταθεί υποψήφιος.Ακολουθούν οι παραπομπές όπου αναγράφεται το όνομα του Ιφικράτη Αμυρά στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Α' Αθηνών αμέσως μετά του Αλέξη Τσίπρα.  http://www.iefimerida.gr/node/46903 http://www.antikry.com/2012/04/blog-post_371.html
  http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=191564 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231192219 http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000 http://www.avgi.gr/SearchArticleActionsearch.action?q=%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82 http://iphicratisamyras.blogspot.gr/2012/04/blog-post_19.html



Να το ξαναπούμε: "Τι πίνουν και δεν μας δίνουν" στη Κουμουνδούρου; Έτσι θα πολεμήσουν το Μνημόνιο; Με νέες εκδόσεις του αιμοσταγούς ΟΠΛΑ; Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες δεν θέλουν εμφύλιο πόλεμο, λύσεις θέλουν, πέρα φυσικά από το εθνοκτόνο Μνημόνιο.


Αντιλαμβανόμαστε ότι όταν το 4,5% γίνεται 17% και μετά ίσως 30% μέσα σε ένα μήνα, υπάρχει πρόβλημα πολιτικής ενηλικίωσης ενός κόμματος. Υπάρχει και χαοτική διαφορά μεταξύ του πραγματικού ηγέτη που λέγεται Α.Τσίπρας και των "πυροβολημένων". Αλλά αυτό είναι πρόβλημά τους. Βέβαια, αν θέλουν να "παίξουν πόλεμο", πάντα υπάρχει το Jumbo. 
Όσο για τους Κορυσχάδες, έχουν πλέον φοβερές ταβέρνες, όχι οπλαρχηγούς του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ... Δυστυχώς για τη Ρένα Λούξεμπουργκ, ε,ε,ε,ε εννοούμε τη Ρένα Δούρου.
defencenet

5 σχόλια:

  1. pou nai re mounopano aftos o amiras sto psifodeltio? http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2012a/public/index.html#{"cls":"level","params":{"level":"ep","id":38}}
    ta konservokoutia de skouriasan akoma kariolides etoimasteite na kanete voutia sto meligala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο επίπεδο..
      Ωραία λοιπόν, να δεχτούμε ότι πράγματι έχει γίνει λάθος και δεν συμμετέχει ο Αμυράς με τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Η Δούρου που υποστηρίζει τα ίδια και απειλεί με εμφύλιο συμμετέχει;
      Ο Μπαλάφας που θα ρισκάρει με την Τουρκία συμμετέχει;
      Ο Τατσόπουλος που παραποιεί ιστορικά γεγονότα και εξευτελίζει τους εθνικούς μας ήρωες συμμετέχει;
      Ούτε αυτοί συμμετέχουν;

      Αληθεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να νομιμοποιήσει δίνοντας ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες;
      Αληθεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευμενώς διακείμενος σε ακραίες εθνικιστικές ομάδες των "γειτόνων" μας, την ίδια στιγμή που θεωρεί ναζιστικές και άκρως κολάσιμες τις όποιες γηγενείς πατριωτικές θέσεις;
      Αληθεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει και πιστεύει ότι είναι «αναφαίρετο το δικαίωμα του γειτονικού κράτους να ονομάζεται Μακεδονία»;;;;;


      (1.) Γιατί όταν δολοφονείτε (ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ) ένας 29χρονος Έλληνας, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε εγκάρδια τον "ταξικό αδελφό" αναφερόμενος στον δολοφόνο λαθρομετανάστη;
      (2.) Λίγες μέρες μετά, σε μια από τις καθημερινές -πια- ληστείες που γίνονται, όταν ένας 24χρονος Έλληνας αμύνθηκε υπερασπίζοντας την οικογένεια του από τους ληστές που εισβάλανε στο σπίτι του και βάζαν μαχαίρια στον λαιμό της μάνα του, και πυροβόλησε σκοτώνοντας τον ένα από τους ληστές
      -που, Ω!Τι σύμπτωση!Ήταν πάλι αλλοδαποί!..- γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον "καταδίκασε" ως δολοφόνο πριν γίνει καν το δικαστήριο; Δεν είναι "ταξικός αδελφός" αυτός;

      (Να σημειώσω και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια εδώ για τον αντικειμενικό παρατηρητή:
      Στο πρώτο περιστατικό οι δράστες κρυβόταν. Έγιναν μεγάλες αναταραχές στην περιοχή του δολοφονημένου νέου, από αγανακτισμένους (ή μάλλον πιο σωστά: ΈΞΑΛΛΟΥΣ απ’ όσα συμβαίνουν στην γειτονιά τους) κάτοικους, για να γίνουν οι απαιτούμενες έρευνες από την αστυνομία και να προβούν σε συλλήψεις.
      Στο δεύτερο περιστατικό, αμέσως μετά το συμβάν, ο δράστης πήγε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα μόνος του, εμφανώς συντετριμμένος και παραδόθηκε οικιοθελώς ομολογώντας τι είχε κάνει.
      έλεγε «σκότωσα άνθρωπο» και έκλαιγε. Δεν μπορούσε να πιστέψει τί έκανε και ούτε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος.
      Αντιθέτως με τους "παραπάνω" που λίγο πολύ μας είπαν κάτι σαν «ουπς,sorry λάθος»)...

      Λυπάμαι και ντρέπομαι για λογαριασμό σας.."ανθρωπιστές"…

      Διαγραφή
    2. Konservokoutia? Meligalas? Prosexe mono min exoume ena neo Grammo, ena neo Vitsi kai sti sinexeia mia nea Makronisso/Giaro. Giati afti ti fora i eksoria sta kseronisia tha einai monimi, xoris trofi kai nero kai xoris tipota, afti ti fora sas kserizosoume mia kai kali.

      Διαγραφή
    3. Σεμνά και απο τις δυο πλευρές.
      Πάνω απ'όλα είμαστε Έλληνες.
      Δεν θα φαγωθούμε μεταξύ μας για να χαίρονται οι εχθροί μας που ρημάζουμε το έθνος μας.
      Όσοι πάλι δεν αισθάνονται Έλληνες, και δεν τους αρέσει τίποτα σε αυτό τον τόπο μπορούν να φύγουν αν θέλουν, να αναζητήσουν αλλού τον παράδεισο τους, δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι, πρέπει όμως να καταλάβουν και να σεβαστούν ότι για τους περισσότερους Έλληνες αυτός ο τόπος είναι ο μοναδικός που γνώρισαν και αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να δώσουν και την ζωή τους αν χρειαστεί για να τον προφυλάξουν.

      Διαγραφή
  2. προσοχη μην λετε τετοια πραματα θα σασ πουν χρυσαυγητες και χουντικους..ψηφος στο σιριζα για να τελιονουμε με την δηθεν αθωα αριστερα..μανα δεν ξεχνω τουσ 4ς τις marfin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή