Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

5 Ελληνικά Πανεπιστήμια στα κορυφαία 200 του κόσμου για το 2012!


Πέντε ελληνικά Πανεπιστήμια διακρίνονται στα κορυφαία 200 Ιδρύματα του κόσμου στους ...
Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων της QS ανά ειδικότητα για το 2012. Πρόκειται για μια παγκόσμια έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα, η οποία συγκρίνει 600 πανεπιστήμια από 27 χώρες στον κόσμο σε 29 κλάδους ανά ειδικότητα. Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία 200 Ιδρύματα σε πέντε ειδικότητες: στατιστική, μηχανολογία, ηλεκτρολογία, μηχανική και χημική. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναδεικνύονται επίσης σε τουλάχιστον μία από τις ειδικότητες.


Σχόλιο Πελασγού : Παρά την εδώ και πολλά χρόνια προσπάθεια υποβάθμισης, εξαθλίωσης και διάλυσης των Πανεπιστημίων, που βλέπουμε να γίνεται καθημερινά, υπάρχει αντίβαρο και μάλιστα ισχυρό..
Η κομματοκρατία που κυριαρχεί στους πανεπιστημιακούς χώρους, τα "παιχνίδια" με το άσυλο, που από άσυλο γνώσης και προόδου γίνεται άσυλο λαθρομεταναστών και "εμπόρων" και τα, σε πολλές φορές, διαβρωμένα διοικητικά και άλλα στελέχη των Πανεπιστημίων προσπαθούν να οδηγήσουν στην διάλυση της Παιδείας..
Ωστόσο, το επίπεδο γνώσης που σε αρκετά Πανεπιστήμια παρέχεται και η φιλοτιμία ορισμένων καθηγητών και λοιπού διδακτικού προσωπικού όσο και η αγάπη και προσπάθεια των φοιτητών έχουν καταφέρει ακόμα το Ελληνικό Πανεπιστήμιο να είναι..ζωντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου