Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αποκάλυψη – σοκ για τα CDS: “Ναι, η Τράπεζα της Ελλάδος κατέθεσε στον εισαγγελέα τα στοιχεία της εταιρείας που αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου”!


Είναι πραγματικά πρωτοφανής η είδηση που βγήκε από την συνάντηση Καμμένου – Προβόπουλου! Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος όχι μόνο αποδέχτηκε το υπαρκτό της υπόθεσης αλλά αποκάλυψε ότι ο ίδιος έδωσε εντολή ώστε η ΤτΕ να ενημερώσει τον εισαγγελέα Κορέα για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου!


Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο κοινοβούλιο αλλά οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης και Βενιζέλος παρίσταναν ότι “δεν υπήρχε θέμα”!


Ο ίδιος ο τ. πρωθυπουργός υποστήριξε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!


Ενώ σύμφωνα πάντα με τον κύριο Προβόπουλο, η ΤτΕ όχι μόνο γνώριζε τι είναι CDS αλλά κατέθεσε και τα στοιχεία στον εισαγγελέα!


Εδώ λοιπόν τεκμηριώνονται οι βαρύτατες ευθύνες των κκ Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, διότι είναι αδύνατον όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές στο παρελθόν, κρατική τράπεζα όπως το ΤΤ να έκανε τέτοια ενέργεια χωρίς να έχει προηγηθεί η άδεια από τους πολιτικούς της προϊσταμένους!


Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο δίκιο είχε και ο εισαγγελέας Πεπόνης που όταν κατήγγειλε τις πιέσεις για να κλείσει την υπόθεση, κάποιοι τον έλεγαν “φαντασιόπληκτο”.


Συνδυάστε τώρα τα ονόματα στο ημερολόγιο του Άκη που “θα έκλειναν πακέτο και τις δύο υποθέσεις” για να έχετε πλήρη εικόνα.


Ας δούμε τώρα ποιός θα τολμήσει να αποκρύψει τα στοιχεία.


Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο είχε ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Πάνος Καμμένος.


Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  καθηγητής κ. Νότης Μαριάς, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας καθηγητής κ. Γεώργιος Βάμβουκας και τα στελέχη του στρατηγικού σχεδιασμού του Κινήματος.


Μετά την συνάντηση ο κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε:


«Αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντηθήκαμε με τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και τα στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος. Προέκυψαν πολύ σοβαρά θέματα.


Πρώτον, καταρρίφθηκε πλήρως η τρομολαγνεία του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα έξω από το ευρώ ή στη δραχμή. Είναι απόλυτα ψευδές, όπως μας διαβεβαίωσε ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος, ότι μπορεί χωρίς τη θέληση της χώρας να εξέλθει του μηχανισμού του ευρώ η Ελλάδα.


Δεύτερον, επιβεβαιώθηκε πλήρως ότι αντισυμβαλλόμενος για το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι το ελληνικό δημόσιο και όχι η Τράπεζα της Ελλάδος η οποία δεν μπορεί να έχει καμία αντίρρηση για το θέμα της διεκδικήσεως τους. Άρα το υπουργείο Οικονομικών ως  το αρμόδιο υπουργείο που χειρίζεται την υπόθεση, έχει τη δυνατότητα ως αντισυμβαλλόμενος να απαιτήσει και να διεκδικήσει Γερμανικές αποζημιώσεις.


Τρίτον, είναι σαφές ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δίνει στα πολιτικά κόμματα και στον Ελληνικό λαό την έκθεση της Black Rock για την κατάσταση των τραπεζών, το μετοχολόγιο και τις δανειακές συμβάσεις του EFSF τελικές και υπογεγραμμένες. Όμως μέχρι σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, αρνείτο ακόμη και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο να καταθέσει τις εκθέσεις προκειμένου να μην γνωρίζουν τα κόμματα και ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συμβαίνει και να παίζουν τα παιχνίδια της τρομολαγνείας απέναντι στον Έλληνα πολίτη.


Τέταρτον, ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Προβόπουλος, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας και εμένα προσωπικά, ότι για τη σχετική δικογραφία για τα CDS  που εμπλέκεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Τράπεζα της Ελλάδος με δική του εντολή κατέθεσε στον εισαγγελέα κ. Κορέα, τους αντισυμβαλλόμενους που αγόρασαν τα CDS, υπόθεση που εμπλέκει τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Μπορεί δηλαδή πλέον η υπόθεση να μην μπει στο αρχείο, όπως ζητούσε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ως διαμεσολαβών, αλλά να διερευνηθεί το ποιοι κέρδισαν και ποιοι πόνταραν για την πτώχευση της χώρας.


Είναι σημαντικό λοιπόν να δούμε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί πλέον με δικαστική συνδρομή να αποκαλύψει εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι το τέλος θα αποκαλύπτουμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ο Ελληνικός λαός, ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε».
http://olympia.gr/2012/05/31/cds-4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου