Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Καπιταλιστές και αντιρατσιστές εργάζονται στο ίδιο μπλόκ!


ΑΘΗΝΑ 30-5-2012.


Οι διαβουλεύσεις των καθεστωτικών κομμάτων για το σχηματισμό νέων πολιτικών συμμαχιών ανέδειξαν με απόλυτα σαφή τρόπο τις πλασματικές διαφορές τους ενώ κατέδειξαν τον εύκολο τρόπο με τον οποίο μπορούν αυτές να γεφυρωθούν ή να ψευτοδιαρραγούν όταν το απαιτήσει ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Όταν διατάξει το πραγματικό αφεντικό του ξενοκίνητου καθεστώτος των γραικύλων πολιτικάντηδων να συμμαχήσουν, το πράττουν άμεσα και ασυζητητί. Κι όταν δεν το πράττουν, απλώς πειθαρχούν στις νέες εντολές του ξένου εντολέα τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στις διαβουλεύσεις για την εξεύρεση του σχήματος που θα διαλύσει το εθνικό μας κράτος.


Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός από την πρώτη στιγμή έχει διακηρύξει ξεκάθαρα ότι είναι ενάντια και στις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Είμαστε αντίθετοι τόσο στις καπιταλιστικές δυνάμεις του σοσιαλφιλελεύθερου μπλοκ όσο και στις αντίστοιχες αριστερές του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του στο αντιρατσιστικό μπλοκ που αποτελούν τους δύο πολύ καλούς συνέταιρους της παγκόσμιας ανθελληνικής συμμορίας. Είμαστε το ίδιο αντίθετοι στην οικονομική υποδούλωση και στην πολυπολιτισμική αλλοίωση του κοινωνικού μας ιστού που προωθούνται παράλληλα με πρόσχημα τη σωτηρία του τόπου, γιατί και οι δύο αυτοί πόλοι επιχειρούν με την άθροιση αλλά και με την τωρινή τεχνητή πόλωση απόψεων να συντρίψουν την εθνική μας ταυτότητα και συνοχή.


Η πολιτική ρητορική των δύο νέων συσχετισμών εμφανίζονται τάχα να έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά το αποτέλεσμα της συζεύξεως των πολιτικών τους προτάσεων δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα που αποπνέει άρωμα δυσώδες και αντεθνικό. Προωθούν αμφότεροι το κράτος που προκρίνει το οικονομικό αποτέλεσμα σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Προωθούν με όμοιο πάθος το πολυεθνικό μόρφωμα που ονομάζει ξένες επενδύσεις την εισβολή των πολυεθνικών στην αγορά εργασίας μέσω της διάλυσης των ελληνικών επιχειρήσεων, που προτάσσει η καπιταλιστική μερίδα όταν η δήθεν αντιστεκόμενη αντιρατσιστική μερίδα προωθεί στην ίδια αγορά εργασίας τους λαθρομετανάστες που στερούν ελληνικές θέσεις εργασίας και προσφέρουν φτηνά εργατικά χέρια.


Οι αντιρατσιστές του τόπου μας στην πραγματικότητα έχουν ρατσιστικές θέσεις σε βάρος των Ελλήνων μέσα στην ίδια την πατρίδα τους. Επικαλούνται με καθαρά υποκριτικό τρόπο την σύνθλιψη των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη δυστυχία τους, ενώ συμπεριλαμβάνουν στους αληθινά δυστυχούντες Έλληνες τους λαθρεποίκους που μας έστειλε με τη διάλυση άλλων κρατών, προπαγάνδα, χρήμα και ειδική αποστολή ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Με τη διαφορά βέβαια ότι η δυστυχία έχει ενισχυθεί με την εισαγωγή εγκληματικότητας και πληθυσμιακής αλλοιώσεως.


Οι δε καπιταλιστές έχουν ενισχύσει με παροχές και δικαιώματα τόσο το ξένο καπιταλιστικό κεφάλαιο όσο και τους παράνομα εισαγόμενους εργαζόμενους και εποικιστές. Τα ωράρια απασχόλησης έχουν συρρικνωθεί και η μαύρη εργασία έχει φουντώσει. Η ελληνική επιχειρηματικότητα και η ελληνική εργασία έχουν περιθωριοποιηθεί ομοίως. Η ανασφάλεια σε κοινωνία και απασχόληση στερούν ζωή και εργασία μονάχα από Έλληνες. Οι φόροι και η πείνα αφορούν μονάχα τους Έλληνες. Όμως οι καπιταλιστές και οι αντιρατσιστές  ομονοούν για να σιτιστούν από το σύστημα της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης κι όχι φυσικά για να δώσουν στην Ελλάδα την κλεμμένη εθνική κυριαρχία που οι ίδιοι από κοινού στέρησαν από τους Έλληνες.


Καπιταλιστές και αντιρατσιστές όμως δεν συμφωνούν μονάχα στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Η οβιδιακή μεταμόρφωση των αντιρατσιστών στο ζήτημα του μνημονίου που τώρα κουβεντιάζουν έχει και συνέχεια στα εθνικά ζητήματα. Είναι οι ανθελληνικές θέσεις που έχουν στις εθνικές μας υποθέσεις υπέρ των βαλκάνιων και «περιούσιων» εχθρών μας που τις καλύπτουν και τις κουκουλώνουν με τρυφερότητα και απόλυτη εχεμύθεια οι καπιταλιστές σύντροφοί τους.


Δεν κάθονται άλλωστε όλοι αυτοί τζάμπα γύρω από το ίδιο τραπέζι. Τραπέζι που έχει για τιμοκατάλογο τις μισελληνικές επιθυμίες τού διεθνούς νεοταξισμού και μενού για κανιβαλισμό από τους άθλιους την ίδια την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας. Και έτσι καπιταλιστές και αντιρατσιστές πουλάνε σάρκες του Ελληνικού Σώματος για να το κοντύνουν. Βέβαια το πασπαλίζουν το πράμα με δικαιώματα ανθρωπισμού και αυτοπροσδιορισμού, γιατί έτσι τους λένε τα ξένα αφεντικά.


Και έτσι ακούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχονται σκοπιανή «Μακεδονία», «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη, συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Κι όπως θέλει ο ακροαριστερός εταίρος της νεοταξικής πολιτικής σκηνής να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρεποίκους, θα επισφραγίσει κι άλλες μειονότητες για να πει ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Μα τα ίδια λένε και οι καπιταλιστές. Ο ένας βάζει το κορμί και ο άλλος το χρήμα θέλοντας να δομήσουν μια νεοταξική Ελλάδα τύπου Φρανκεστάιν.


Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές απαντούμε σε όλους αυτούς που μας πολεμούν το ίδιο, ως εμπόδιο στα σχέδιά τους ότι θα τους τα ακυρώσουμε. Τους απαντούμε ότι η Ελλάδα είναι ο ιερός τόπος Ελλήνων Ηρώων και Αγίων και έτσι θα παραμείνει. Ερχόμαστε με την ευλογία του Θεού και την εντολή του ελληνικού λαού για να χτίσουμε την Μεγάλη Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων και μόνον ενάντια στους πολέμιους της Πίστης μας και της Πατρίδος που ζητούν το κατέβασμα των Ιερών Συμβόλων μας. Με τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος πιο ψηλά από πρώτα δίχως τους εχθρούς μας, γραικύλους και νεοταξίτες.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου