Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Αναρχικοί" πήραν την ελληνική σημαία στη Νομική και προσπάθησαν να την κάψουν


Σκηνές από ομηρικές μάχες εξελίχτηκαν στην Νομική Αθηνών πριν από λίγες ώρες όταν οι γνωστοί προοδευτικοί ανθέλληνες που μόλις είχαν ολοκληρώσει την αντιφασιστική τους πορεία από την ΑΣΟΕΕ προς την Νομική Σχολή κατέβασαν και αποπειράθηκαν να κλάψουν την ελληνική σημαία της Σχολής.

Στην περιοχή βρίσκονταν 3 διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες επενέβηκαν και κατάφεραν εν μέσω πετροπολέμου και βίαιων συγκρούσεων να αποσπάσουν την ελληνική σημαία από τους γνωστούς ανθέλληνες πριν αυτοί την κάψουν στην οδό Μασσαλίας.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν και να αντικαταστήσουν την ελληνική
σημαία στο κέντρο της Αθήνας με μία άλλη, δεν είναι οι εχθροί γείτονές μας, αλλά κάποιοι Έλληνες που μισούν τον εαυτό τους, ότι είναι Έλληνες και καθετί ελληνικό.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου