Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την χρυσή αυγή;!


Εμμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς ο μεγαλοτραπεζίτης Μπαρόζο, όσον αφορά το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ζητώντας εαν χρειαστεί να τεθεί ακόμα και εκτός νόμου.


"Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αναφορικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως είπε, θα χρησιμοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουν.


«Θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε κληθείς να σχολιάσει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές. Όσον αφορά στο κοινοτικό δίκαιο, τόνισε, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να δράσει εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων". 


makeleio.gr 


Σχόλιο Πελασγού : Αυτά αν προστεθούν με τις (πιθανότατα) προβοκάτσιες κατά της ΧΑ και τον λασποπόλεμο, δείχνουν πως είτε τους πολεμούν πολύ είτε τους κάνουν αρνητική διαφήμιση..Ίσως και τα δύο, θέλοντας και μη..Και να τονίσουμε πως τις προβοκάτσιες με...ξύλο στον προαστιακό και μετρό σε αλλοδαπούς είμαστε απλά σχεδόν σίγουροι πως το έκαναν οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι - βλαμμένοι του συστήματος, που ακολουθούν εντολές..Ανάμεσα στους οποίους σχεδόν πάντα υπάρχουν αλβανάκια και άλλα -άκια..Ακόμα και χρυσαυγίτες ή εντέλει εθνικιστές να ήθελαν να δείρουν λαθροορκ, δεν θα το έκαναν τώρα μόνο και μόνο για πολιτικούς λόγους..Η λάσπη και η στάχτη φεύγουν, τις παίρνει πάντα ο αέρας.Ο χρόνος και το έργο του καθενός θα αναδείξει την ποιότητά του.

2 σχόλια:

  1. Phte mou mia xwra ths EOK pou den yparxoun kommata san thn xrush Augh---prwta loipon na apagoreush auta o kurios mparoso....
    Stin germania den uparxoun?
    Austria?
    H Ligka tou Bora stin italia ti eine?
    O (h) LEPEN STIN GALIA?
    STIN DANIA?
    OLANDIA?
    TO KOMMA THS FLANDRAS STO BELGIO TI EINE?
    "OI ALH8HNOI FILANDOI" POU MALISTA KYBERNOUN KIOLAS STIN FILANDIA TI EINE?
    OI SVERIGE DEMOKRATERNA (SOUHDOI DHMOKRATES) STIN SOUHDIA TI EINE? POU PROERXWNTE APO TO NORDISKA RIX PARTIET, (BORINO PATRIWTIKO KOMMA),PHRAN 5% STIS EKLOGES KAI MPHKAN STIN BOULH ,KAI 8ELOUN NA DIWKSOUN OLOUS TOUS KSENOUS APO TIN SOUHDIA,
    EEEEE MPAROSO KSYPNAAAAAAAAA,OLOI EINE E8NIKISTES STIN EURWPH KAI EIDIKA STON BORA,ALA DEN TO LENE...
    O KOSMOS TO EXEI TOUMPANO KAI AUTOI KRYFO KAMARI!!!!
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Βυζαντινέ, επειδή κάποιοι δυσκολεύονται να διαβάζουν σε greeklish , παίρνω το θάρρος και μορφοποιώ το σχόλιο σου στο ελληνικό αλφάβητο με κάποιες μικρές προσθήκες εντός αγκύλης [] :

    « Πείτε μου μια χώρα της ΕΟΚ που δεν υπάρχουν κόμματα σαν την Χρυσή Αυγή--- πρώτα λοιπόν να απαγορεύσει αυτά ο κύριος Μπαρόζο….
    Στην Γερμανία δεν υπάρχουν;
    [Στην] Αυστρία;
    Οι Λίγκα του Βορρά [Northern League ή LN ή Lega Nord] στην Ιταλία τι είναι;
    H Λεπέν στην Γαλλία;
    Στην Δανία;
    [Στην] Ολλανδία;
    Το κόμμα της Φλάνδρας [New Flemish Alliance ή N-VA] στο Βέλγιο τι είναι;
    Οι Αληθινοί Φιλανδοί [True Finns ή The Finns Party] που μάλιστα κυβερνούν κιόλας στην Φιλανδία τί είναι;
    Οι Sverigedemokraterna (Σουηδοί Δημοκράτες) στην Σουηδία τι είναι; Που προέρχονται από το Nordiska rixpartiet, (Βόρειο Πατριωτικό Κόμμα), πήραν 5% στις εκλογές και μπήκαν στην Βουλή, και θέλουν να διώξουν όλους τους ξένους από την Σουηδία;
    Εεεεε Μπαρόζο ξύπνααααααααα, όλοι είναι εθνικιστές στην Ευρώπη και ειδικά στον Βορρά, αλλά δεν το λένε…
    Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!!!!»



    Ε βέβαια! Τους ενοχλεί τους ευρωπαίους "φίλους" μας που ένα πατριωτικό ελληνικό κόμμα μπήκε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ στην Βουλή με 441.018 ψήφους (περίπου το 7% του ελληνικού λαού), βλέπεις είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι στο να μην υπακούσουν τις εντολές και τα συμφέροντά τους και δεν συμφωνεί με το Μνημόνιο που υπογράψανε τα φιλαράκια τους (στο οποίο πέρα απ’τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, παραδώσαν την εθνική μας κυριαρχία, δηλαδή τους δώσαμε το ελεύθερο και τους είπαμε μπάτε σκύλοι αλέστε, ότι σας αρέσει κάντε και τα αλεστικά θα σας τα πληρώνουμε εμείς εσαεί. Δεν τα είπανε όμως καθαρά και απλά στον ελληνικό λαό, να τα καταλάβει και η τελευταία βαρήκοη και αγράμματη γιαγιούλα της χώρας , αλλά με φανφάρες και γλαφυρούς λόγους μας άφησαν να αναρωτιόμαστε τι θέλει να πει η Πυθία. Έλα όμως που το ένστικτο του ελληνικού λαού του έλεγε πως κάτι δεν πάει καλά και αντέδρασε και χωρίς να γνωρίζει όλα όσα του κρύβουν… Ε ρε και να μάθουμε τι ακριβώς παίζεται εκεί θα δεις γλέντια..ελπίζω μόνο να μην τα ανακαλύψουμε πάρα πολύ αργά)….

    Όταν κάποιοι προσπαθούν να εξομοιώσουν κάποιο κράτος της Αφρικής με το Λίκνο του Πολιτισμού (γιατί λίγο πολύ η κυρία Λαγκάρντ αυτή την εντύπωση μου έδωσε, βέβαια αγνοεί και ότι οι Έλληνες μαθητές δεν βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από το ατυχές παράδειγμά της και για το πού βρίσκονται -παρασιτικά και παράνομα- πολλοί απ’τους πατέρες των μικρών Νιγηριανών που τόσο πολύ αγαπάει ), όταν κάποιοι άλλοι μας ζητάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΧΡΥΣΟ για να μας δώσουν τις σύγχρονες χάντρες (ευρωομόλογα δηλαδή λογιστικές εγγραφές σε κομπιούτερ, άρα αέρα κοπανιστό) και ξεχνάνε τί και πόσα μας χρωστάνε αυτοί οι ίδιοι, όταν λοιπόν όλοι αυτοί οι "φίλοι" μας έχουν φροντίσει να πείσουν όλο τον πλανήτη ότι για ότι στραβό συμβαίνει φταίει η Ελλάδα, σε λίγο καιρό που θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα πολλών χωρών – για πόσο καιρό πια θα κρύβουν τα δικά τους οικονομικά προβλήματα και από τους λαούς τους και από όλους τους άλλους πίσω απ’την "κακιά" Ελλάδα; - τότε θα δούμε τι θα βγούν να πούν τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή