Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στην 6η θέση παγκοσμίως το πολεμικό μας Ναυτικό..Στην 24η οι Μογγόλοι


Ναι αλλα εμείς έχουμε προδότες πολιτικούς όπως φάνηκε και απο τα Ίμια..

Μια σημαντική αναγνώριση για το Πολεμικό μας Ναυτικό ήρθε από την έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα STRATEGYPAGE:Σύμφωνα με βάση δεδομένων με τα σαράντα (40) ισχυρότερα ναυτικά στον κόσμο το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατέχει την 6η θέση!

Η κατάταξη έχει γίνει σύμφωνα με την ποιότητα του προσωπικού και του υλικού θεωρώντας σαν βάση αξιολόγησης ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ κατέχει την πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση είναι η Μ. Βρετανία, στην Τρίτη το Ισραήλ, στην τέταρτη ο Καναδάς, στην πέμπτη η Ιαπωνία και την έκτη ισοβαθμούν η Ελλάδα, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Αυστραλία.

Η Τουρκία βρίσκεται στην 24η θέση.

Η βάση δεδομένων είναι στο link http://www.strategypage.com/fyeo/howtomakewar/databases/navy/navalforcesoftheworld.asp
στοχος
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου