Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες τούρκων παλαίμαχων στρατιωτικών για τις θηριωδίες στην Κύπρο μας το 1974


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Τούρκων παλαίμαχων στρατιωτικών που πήραν μέρος στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 1974. Ήδη η κυπριακή κυβέρνηση παραπέμπει όλες αυτές τις μαρτυρίες των Τούρκων αξιωματικών στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αξιώνοντας από την Επιτροπή Υπουργών να ανοίξουν τα αρχεία του τουρκικού στρατού, αλλά και να κληθούν να μιλήσουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Τούρκοι αξιωματικοί αυτόπτες μάρτυρες.


Μεταξύ των ομολογιών υπάρχει και η μαρτυρία απόστρατου αντισυνταγματάρχη του τουρκικού Πεζικού, ο οποίος περιγράφει τη σκηνή εκτέλεσης άοπλων Ελληνοκυπρίων σε σπίτι στο χωριό Σύσκλητο. Σύμφωνα με την μαρτυρία, αξιωματικός του Πυροβολικού, δύο καταδρομείς και ένας Τουρκοκύπριος γάζωσαν, μόλις εισήλθαν στην οικία, 13 Ελληνοκύπριους που ήταν καθισμένοι στο σαλόνι, χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση, ενώ αποκεφάλισαν ακόμα έναν κοντά στην πόρτα.


Τουρκία και Κύπρος απέστειλαν υπομνήματα στο Στρασβούργο για τη μάχη που θα δοθεί γύρω από το θέμα των αγνοουμένων τον Ιούνιο. Η κυπριακή κυβέρνηση καταγγέλλει «άδειασμα» μαζικών ταφών από τον τουρκικό στρατό, αλλά και παρεμπόδιση εκταφών.


defencenet


Σχόλιο Πελασγού : ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου