Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι στόχοι των Ιλλουμινάτι και πώς αυτοί αρχίζουν να εφαρμόζονται

 Οι στόχοι των ιλλουμινάτι!!!......
1)      Η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης – μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ενός νομισματικού συστήματος κάτω από τις δικές τους κατευθύνσεις.
2)      Η καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.
3)      Η ενοποίηση όλων των Ιουδαιογενών θρησκειών σε μια.
4)       Η χειραγώγηση κάθε ανθρώπου μέσω της....
πλύσης εγκεφάλου του νου, κάτι που ο Σμπίγκνιου Μπρεζίνσκι ονόμασε Τεχνοτρονικήπου θα δημιουργήσει ανθρώπινα ρομπότ και ένα σύστημα τρόμου που θα έκανε την τρομοκρατία του Μπολσεβίκου Φέλιξ Ντερζίνσκι να μοιάζει παιδική χαρά.-**…
5)      Η πλήρης αποβιομηχάνιση, δηλαδή η επιβολή αυτού που ονομάζουν (Μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης). Εξαίρεση αποτελούν οι υπολογιστές και οι βιομηχανίες υπηρεσιών. Οι βιομηχανίες που θα συνεχίσουν να λειτουργούν θα μετακομίσουν σε χώρες όπως η Κίνα, το Μεξικό, η Μαλαισία, όπου υπήρχε άφθονη εργασία σκλάβων. Για το λόγο αυτόν δημιουργήθηκε στα 1973 η NAFTA ( Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρου Εμπορίου). Οι άνεργοι θα οδηγηθούν στα ναρκωτικά ή θα εξοντωθούν σύμφωνα με το σχέδιο Global 2000.
6)      Η ενθάρρυνση και η νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών και η παρουσίαση της πορνογραφίας ως μορφή τέχνης που θα επιβληθεί σε βαθμό ώστε να μοιάζει κάτι συνηθισμένο.
7)      Η εξόντωση του πληθυσμού των μεγάλων πόλεων όπως ακριβώς εφαρμόστηκε από το καθεστώς του Πωλ Ποτ στην Καμπότζη. Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως το σχέδιο γενοκτονίας που εφάρμοσε ο Πωλ Ποτ εκπονήθηκε στις ΗΠΑ από ένα ερευνητικό ίδρυμα της Λέσχης της Ρώμης και η επίβλεψή του ανατέθηκε στον Τόμας Έντερς, έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Αμερικανικής κυβέρνησης. Είναι επίσης ενδιαφέρον πως συζητείται η επιστροφή των εγκληματιών του Πωλ Ποτ στην Καμπότζη.
8)      Η καταπίεση κάθε επιστημονικής εξέλιξης εκτός από εκείνες που είναι επωφελείς στους Ιλλουμινάτι. Κύριος στόχος είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς. Μισούν τα πειράματα σύντηξης γι’ αυτό και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τους τα γελοιοποιούν. Η σύντηξη καταστρέφει την θεωρία των Ιλλουμινάτι περί (περιορισμένων φυσικών πηγών ενέργειας).
9)      Η πρόκληση μέσω περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες και με την λιμοκτονία και τις ασθένειες στον Τρίτο Κόσμο, του θανάτου τριών Δισεκατομμυρίων ανθρώπων έως το έτος 2050. Τους ανθρώπους αυτούς ονομάζουν (άχρηστα στόματα). Η επιτροπή των 300 ( Ιλλουμινάτι) ανέθεσε στον Σάιρους Βανς να γράψει μια αναφορά που θα περιέγραφε την μέθοδο εφαρμογής της γενοκτονίας αυτής. Η αναφορά αυτή ονομάστηκε ( Global 2000 Report). Σύμφωνα με την αναφορά αυτή οι ΗΠΑ θα μειώσουν τον πληθυσμό τους κατά Εκατό Εκατομμύρια έως το 2050.
10)  Η αποδυνάμωση του κοινωνικού ιστού της χώρας και η εξαθλίωση της εργατικής τάξης μέσω  της ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Οι Νέοι θα οδηγηθούν στο αλκοόλ και τα Ναρκωτικά με αποτέλεσμα να καταστραφεί η οικογένεια. Η επιτροπή ανέθεσε στο Ινστιτούτο Τάβιστοκ να προετοιμάσει ένα σχέδιο ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Το Τάβιστοκ ανέθεσε στον καθηγητή Γουίλις Χάρμον την εργασία αυτή που έγινε γνωστή ως ( Η Συνωμοσία του Υδροχόου).
11)  Η αποτροπή των πολιτών να αποφασίζουν για το πεπρωμένο τους με την μέθοδο των κατασκευασμένων ΚΡΙΣΕΩΝ και κατόπιν με τον ( Χειρισμό)  των Κρίσεων αυτών. Αυτό θα οδηγήσει σε σύγχυση και θα εξουθενώσει τον πληθυσμό, (βλέπε τους Έλληνες σήμερα), με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στην απάθεια. Τον έλεγχο των Κρίσεων αυτών θα τον αναλάβει η FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Χειρισμού Κρίσεων ) η οποία υπάρχει από το 1980.
12)  Η εισαγωγή μουσικής που έχει κύριο στόχο της την πλύση εγκεφάλου και που ξεκίνησε από τους Ρόλλινγκ Στόουνς, τους οποίους προώθησαν οι Ευρωπαίοι Μαύροι Ευγενείς και τους Μπιτλς που δημιούργησε το Τάβιστοκ.
13)  Η προώθηση ακραίων χριστιανικών κινημάτων που ξεκίνησε από την Βρετανική εταιρία των Ανατολικών Ινδιών και θα οδηγήσει στην πλήρη διανοητική υποταγή των πολιτών, Χριστιανικής πίστεως(εκτός της Ορθοδόξου πίστεως).
14)  Η διείσδυση πειραμάτων ελέγχου του νου, τα οποία δημιουργούν δολοφόνους. Ο Χομεϊνί δεν ήταν παρά μια δημιουργία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών . Επρόκειτο για μια πολύ προσεκτική διαδικασία και με την βοήθεια της Αμερικανικής κυβέρνησης τοποθετήθηκε ο Χομεϊνί στην εξουσία.
15)  Η εξαγωγή απελευθερωτικών ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ η οποία ξεκίνησε με την ( Ιησουϊτική απελευθερωτική θεολογία) και οδήγησε στην κατάρρευση του καθεστώτος του Σομόζα στη Νικαράγουα και σήμερα καταστρέφει το Ελ Σαλβαδόρ μετά από 25 χρόνια (εμφυλίου) πολέμου. Η Κόστα Ρίκα και η Ονδούρα χτυπήθηκαν με επαναστατικές δραστηριότητες που υποκίνησαν οι Ιησουΐτες. Στο Ελ Σαλβαδόρ δραστηριοποιείται η Κομμουνιστική Αποστολή Μαίρη Κνολ. Πριν από μερικά χρόνια δολοφονήθηκαν τέσσερις Κομμουνιστές πράκτορες ανατροπής που εκεί παρουσιάζονταν ως καλόγριες. Ο τύπος των ΗΠΑ αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία που είχε γι’ αυτούς η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ. Η Αποστολή Μαίρη Κνολ λειτουργεί σε πολλές χώρες και παίζει κυρίαρχο ρόλο  στην δημιουργία του Κομμουνισμού στη Ροδεσία, την Μοζαμβίκη, την Αγκόλα και τη Νότια Αφρική. Η ίδια τακτική με αυτή της Μαίρη Κνολ έχει δημιουργηθεί  με τους Ισλαμιστές της Αλ Κάιντα. Βλέπε Λιβύη, Συρία, Αφγανιστάν, που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα, του οποίους κυνηγούσε λυσσαλέα  να τους εξοντώσει ως τους δαιμονισμένους κακούς. Ναι! Οι κακοί σήμερα είναι φίλοι και πιθανόν και σύμμαχοι.
16)  Η ολοκληρωτική κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας και ένα συνολικό πολιτικό ΧΑΟΣ.
17)  Η ενίσχυση ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων, το Παγκόσμιο Δικαστήριο, ώστε τα εθνικά ιδρύματα να είναι λιγότερο αποτελεσματικά.
18)  Η οργάνωση μιας Παγκόσμιας Τρομοκρατικής Μηχανής  που θα εξαναγκάζει τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ να διαπραγματεύονται με Τρομοκράτες. Αυτό ξεκίνησε όταν ο Μπετίνο Κράξι έπεισε την Ιταλική Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες που απήγαγαν τον Πρωθυπουργό Άλντο Μόρο και τον Στρατηγό Ντόζιερ. Λίγο πριν ο Χένρυ Κίσσιγκερ είχε απειλήσει τον Άλντο Μόρο πως θα γίνει ένα τρομακτικό  παράδειγμα. Αργότερα ήρθε η σειρά του Αλή Μπούτο και του στρατηγού Ζία Ουλ Χακ.
19)  Ο έλεγχος  της εκπαίδευσης με στόχο την πλήρη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της. Από τα 1982 ξεκίνησαν οι εργασίες για την Ελλάδα, και από το 1993 τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής είναι προφανή. Η καταστροφή θα ολοκληρωθεί όταν εφαρμοστεί στα δημοτικά και τα γυμνάσια η διδασκαλία της ΟΒΕ ( Outcome Based Education) η εκπαίδευση που βασίζεται στα αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου