Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Να πώς απάντησαν Έλληνες αεροπόροι σε τούρκικη πρόκληση στο Αιγαίο


Πάνω από κεφάλια των Τούρκων ναυτικών της φρεγάτας Γκαζιέντεπ (GAZIANTEP), στα 1.300 μέτρα, πέταξαν δύο ελληνικά μαχητικά Μιράζ 2000 όταν αυτά βρίσκονταν εντός των ελληνικών υδάτων, κατά την προκλητική της πορεία από την Κύθνο μέχρι το στενό του Καφηρέα. Η κίνηση αυτή, παράλληλα με την παρακολούθηση του σκαφους από την φρεγάτα Θεμιστοκλής και τα επάκτια ραντάρ, αποφασίστηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωσταράκο  ως μια τακτική κίνηση επίδειξης στρατιωτικής παρουσίας.


Η τουρκική φρεγάτα “GAZIANTEP”, εξερχόμενη από το λιμάνι του Ακσάζ από την Πέμπτη και  πλέοντας σε διεθνή ύδατα, εισήλθε χθές 24 Μαρτίου ( στις 06:30) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα νότια της  Κύθνου και εξήλθε αυτών με βορειοανατολική πορεία πλέοντας, στις 10:00, μέσω του στενού Καφηρέα. Τώρα είναι στο κεντρικό Αιγαίο με πιθανή κατευθυνση τα στενά του Βοσπόρου.


Μέσα και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος,  καθόλη τη διάρκεια του πλου του.


prionokordela.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου