Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η πρώτη δικαίωση για το χαράτσι στην Αττική!


Το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου απαγορεύει την διακοπή στην ηλεκτροδότηση

Μία 55χρονη γυναίκα η οποία προσέφυγε για το χαράτσι της ΔΕΗ δικαιώθηκε από το δικαστήριο Αττικής.

Το δικαστήριο με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε απαγόρευσε...
τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2012 που θα συζητηθεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων να προχωρήσει η ΔΕΗ στην διακοπή ηλεκτροδότησης στην οικία της 55χρονης .

Η γυναίκα επικαλείται στην αίτησή της που κατατέθηκε με τη συνδρομή του Σωματείου Έλληνες Φορολογούμενοι και του Erga Omnes ότι έχει υποστεί δύο περικοπές στο μισθό της τους τελευταίους μήνες και με τα χρήματά της συντηρεί τον σύζυγό της, ο οποίος είναι κατά 80% ανάπηρος, αλλά και τον γιό της, ο οποίος είναι φοιτητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου